УРУЧЕНИ УГОВОРИ О СУФИНАНСИРАЊУ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ НА ПОРОДИЧНИМ КУЋАМА И СТАНОВИМА    -    ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    Суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова - коначна ранг листа    -    Суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова - прелиминарне листе    -    Позив за достављање предлога за општинске награде    -    ОБАВЕШТЕЊЕ    -    ЛИСТЕ ФИРМИ/ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА ИЗАБРАНИХ НА ОСНОВУ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ НА ПОРОДИЧНИМ КУЋАМА И СТАНОВИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД ЗА 2021 ГОДИНУ    -    Дан младих 12. август    -    Листа корисника за доделу пластеника    -   
ОБАВЕШТЕЊЕ ОБАВЕШТЕЊА 18.08.2021

ОБАВЕШТЕЊЕ

Општина Димитровград обавештава све заинтересоване грађане да могу се пријаве на Јавни конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом који је расписало Министарство за бригу о селу, радним данима од 12 до 14 часова у просторијама општинског правобранилаштва, Трг Зорана Ђинђића бр.4.

Јавним конкурсом намењена су бесповратна средства за куповину сеоске куће са окућницом у износу до 1.200.000,00 динара. Рок за подношење пријаве је до утрошка буџетских средстава предвиђених за ову намену, а најкасније до 01. новембра 2021. године.

Услове за конкурисање као и потребну документацију заинтересовани грађани могу погледати на следећим линковима

https://www.mbs.gov.rs/konkursi.php

https://www.mbs.gov.rs/doc/konkursi/tekst-javnog-konkursa-seoske-kuce.pdf

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top