Н А Р Е Д Б A    -    Н А Р Е Д Б A    -    Н А Р Е Д Б A    -    Н А Р Е Д Б A    -    НАРЕДБА    -    Н А Р Е Д Б A    -    Н А Р Е Д Б A    -    ОДЛУКА о проглашењу ванредне ситуације на територији општине Димитровград    -    ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ    -    Кутак за младе    -   
Канцеларија за управљање јавним улагањима одобрила 154 милиона динара за санацију ОШ „Христо Ботев“ из Димитровграда ОБАВЕШТЕЊА 06.06.2017

Канцеларија за управљање јавним улагањима одобрила 154 милиона динара за санацију ОШ „Христо Ботев“ из Димитровграда

Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије одобрила је 154 милиона динара за санацију Основне школе „Христо Ботев“ из Димитровграда. Санација подразумева комплетно реновирање зидова, плафона, подова, степенишне ограде, замену врата, санитарних чворова, машинских и електро инсталација, крова и спољашње фасаде.

„Јавна набавка је расписана у петак 2. јуна и биће отворена 3. јула ове године. Након тога, постоји законски рок од месец дана за жалбу, након којег ће одабрани извођач имати 120 календарских дана за завршетак свих радова у школи. Извођач радова је дужан да достави динамички план, како би се несметано обављала настава у школи, Локална самоуправа нема учешће, што се тиче средстава за санирање објекта, али ће сносити трошкове наџора над радовима“, каже у изјави за медије Владица Димитров, председник општине Димитровград.

Закључком Владе Републике Србије од октобра 2016. године, општини Димитровград су одобрена 2 пројекта за текућу годину, међу којима су већ поменути пројекат санације ОШ „Христо Ботев“, као и пројекат санације „Дома за старе“ у Димитровграду. Такође, за 2018. годину  локална самоуправа има у плану и санацију зграде „Стационара“ и предшколске установе „8. Септембар“ у Димиторвграду, а у наредним годинама општина Димитровград ће санирати све јавне зграде на територији општине.

Преузето са интернет портала ФАР.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top