Opština Dimitrovgrad medijan medijan
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
Поновљени јавни увид у План генералне регулације Димитровград    -    Директан пренос 5. седнице Скупштине општине Димитровград    -    Директан пренос седнице СО Димитровград    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ    -    Директан пренос седнице СО Димитровград    -    Ред вожње за стајалишта    -    Јавни састанак - Нацрт Одлуке о изради Плана детаљне регулације за лежиште "Мазгош" у КО Мазгош    -    Оглас о продаји покретне имовине путем усменог јавног надметања    -    Директан пренос седнице СО Димитровград    -    Обавештење о извештавању за локални регистар извора загађивања    -   
Обавештење о бесплатном превозу ученика и студената ОБАВЕШТЕЊА 02.12.2014

Обавештење о бесплатном превозу ученика и студената

Обавештавају се сви студенти и ученици средњих школа који се школују  у Републици Бугарској да ће дана 05.12.2014 године аутобус превозника „ZMV-tours“ из Пирота кренути из Студентског града у Софији (станица Зимски дворац) у 19h по бугарском времену, а следећа станица биће железничка станица у Софији, а долазак у Димитровград на тргу испред зграде општине. Сви студенти и ученици средњих школа који се школују у Р. Бугарској, а имају пребивалиште на територији општине Димитровград, моћи ће да користе овај превоз  само уз  подношење на увид студентског индекса, пошто легитимације за превоз које израђује општина Димитровград још су у фази израде. Повратак у Софију биће 08.12.2014 године у 16h  по српском времену, са трга испред зграде општине  Димитровград, а кретаће се по истој релацији као у доласку (железничка станица у Софији-Студентски град ).

   Обавештавају се студенти и ученици средњих школа који се школују у Републици Србији, ван територије Пиротског округа, да ће рефундирање новца у висини 100% цене једне повратне  карте на релацији Димитровград-место школовања и назад, почети јануара месеца 2015 године, с тим да ће се рефундирати једна новембарска и једна децембарска повратна карта.

Ова информација  односи се  и на студенте  и ученике средњих школа који се школују у Републици Бугарској, а ван града Софија.Њима ће бити рефундиран новац у висини 100% цене једне повратне  карте на релацији Софија-место школовања и назад, јануара месеца 2015 године, за једну новембарску и једну децембарску карту.

Карте за месец новембар и  децембар достављаће се у општини Димитровград  почетком јануара месеца  2015 године.

   Молимо студенте и ученике средњих школа из обе категорије, да на време доставе и допуне потребну документацију сходно Правилнику о бесплатном превозу.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top