УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ВЛАЙКОВ И ЦАНЕВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦАРИБОРД    -    ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД    -    Анкета о потребама и положају младих у Димитровграду    -    НАРЕДБА    -    СЕДНИЦА ЂАЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У САЛИ СО ДИМИТРОВГРАД    -    НАГРАЂЕНЕ ПРЕДСТАВНИЦЕ ДИМИТРОВГРАДА НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У ПИТМУ ЕВРОПЕ“    -    САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    Одржана информативно – едукативна радионица е Туриста    -    Прослављен Дан општине Димитровград    -   
XXV седница Скупштине општине Димитровград ОБАВЕШТЕЊА 27.11.2014

XXV седница Скупштине општине Димитровград

Дана 21.11.2014 године одржана је XXV седница Скупштине општине Димитровград. На дневном реду нашло се 28 тачака. Између осталог, усвојене су Одлуке о усвајању Извештаја о пословању буџета општине Димитровград за период 01.01.2014 до 30.06.2014 године, као и за период 01.01.2014 до 30.09.2014 године.Такође, усвојен је и ребаланс буџета за 2014 годину.
Разматране су и усвојене Одлука о усвајању Плана генералне регулације Димитровграда, као и Одлука о изради Плана детаљне регулације граничног прелаза Петачинци у општини Димитровград.
Усвојени су и Извештаји о раду са финансијским извештајем за 2013 годину два јавна предузећа у граду, и то ЈП “Комуналац” и ЈП “Спортско туристички центар Димитровград”.
Због истека мандата, разрешени су чланови Корисничког савета јавних служби, Савета за међунационалне односе, Савета за развој општине Димитровград и Савета за младе и изабрани су нови чланови истих.
Изгласана је и Одлука о давању сагласности за покретање поступка статусних промена ЈИП РТ “Цариброд” Димитровград.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top