ОБАВЕШТЕЊЕ ГРАЂАНА - УПИС ЛИЧНОГ ИМЕНА НА ЈЕЗИКУ И ПИСМУ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ    -    ЧЕСТИТКА    -    Јединствени бирачки списак - Референдум 16.01.2022.    -    Листа реда првенства за пружање стамбене подршке у виду субвенционисања закупнине за 2022. годину    -    АКЦИЈА ОЗЕЛЕЊАВАЊА – “ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“    -    Општинска управа општине Димитровград ОБАВЕШТАВА ГЛАСАЧЕ О РЕПУБЛИЧКОМ РЕФЕРЕНДУМУ ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    Предлог листе реда првенства за пружање стамбене подршке у иду субвенционисања закупнина за 2022. год.    -    Н А Р Е Д Б A    -    Н А Р Е Д Б A    -    О Б А В Е Ш Т Е Њ Е    -   
АКЦИЈА ОЗЕЛЕЊАВАЊА – “ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“ ОБАВЕШТЕЊА 06.12.2021

АКЦИЈА ОЗЕЛЕЊАВАЊА – “ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“

            Свим заинтересованим грађанима ће у петак, 10.12.2021.год. у 12 часова, у техничкој бази Јавног предузећа „Комуналац“, бити подељене саднице белог јасена. Грађани ће имати прилику да на тај начин сами засаде „своје дрво“. Предвиђене су две локације за сађење – у Радној зони Белеш и Основној школи у Жељуши.

            Свако ко узме садницу, у обавези је да исту засади на једној од те две локације. На свакој од садница ће бити картица са именом и презименом лица које је засадило и то ће бити „његово дрво“ или „његов хлад“. Акција озелењавања ће се спровести истог дана, ако то временски услови буду дозволили.

            Организатор ове акције је НВО „Зелени развојни центар“ у сарадњи са општином Димитровград.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top