АКЦИЈА ОЗЕЛЕЊАВАЊА – “ПОСАДИ СВОЈ ХЛАД“    -    Општинска управа општине Димитровград ОБАВЕШТАВА ГЛАСАЧЕ О РЕПУБЛИЧКОМ РЕФЕРЕНДУМУ ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    Предлог листе реда првенства за пружање стамбене подршке у иду субвенционисања закупнина за 2022. год.    -    Н А Р Е Д Б A    -    Н А Р Е Д Б A    -    О Б А В Е Ш Т Е Њ Е    -    О Б А В Е Ш Т Е Њ Е    -    ЧЕСТИТ ПЪРВИ НОЕМВРИ – ДЕНЯТ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!    -    ПОМОЋНИЦА МИНИСТРА ЗА БРИГУ О ПОРОДИЦИ И ДЕМОГРАФИЈУ АЛЕКСАНДРА ЧАМАГИЋ У ПОСЕТИ ДИМИРОВГРАДУ    -    Н А Р Е Д Б A    -   
О Б А В Е Ш Т Е Њ Е ОБАВЕШТЕЊА 05.11.2021

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

И ове године сва деца старости до 10 година (4 разред), а која имају пребивалиште на територији општине Димитровград, имају право на поклон новогодишњи пакетић, који обезбеђује општина Димитровград. За децу која похађају основну школу и предшколску установу, спискове израђују и достављају школа и вртић.

Осталу децу потребно је пријавити Општинској управи путем мејла: paketici@dimitrovgrad.rs. Пријава треба да садржи: име, очево име и презиме детета, датум рођења и телефон родитеља за контакт.

Пријављивање се врши најкасније до 21.11.2021. године.

 

У Димитровграду,

05.11.2021. године

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top