Листа корисника за доделу пластеника    -    Прелиминарна листа вредновања и рангирања пријављених пројеката из области туризма    -    Н А Р Е Д Б A    -    Једнакост жена и мушкараца у општини Димитровград    -    Прелиминарна листа вредновања и рангирања пријављених пројеката    -    РЕЗУЛТАТИ - Јавни позив за суфинансирање активности енергетске санације којима се смањује утрошак енергената за грејање стамбених објеката    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ    -    ОБАВЕШТАВА СЕ ЈАВНОСТ ДА ОТПОЧИЊЕ РАД НА ИЗРАДИ ПРОГРАМА РАЗВОЈА ТУРИЗМА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД 2022 – 2025 ГОДИНЕ    -    Н А Р Е Д Б A    -    ЈАВНУ СЕДНИЦУ КОМИСИЈЕ ЗА ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА НИШ – ГРАНИЦА БУГАРСКЕ    -   
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОБАВЕШТЕЊА 01.07.2021

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општинско веће Општине Димитровград позива све заинтересоване грађане и привредне субјекте чија је делатност извођење грађевинских радова на спољном омотачу објекта (уградња термоизолационог слоја), замена фасадне столарије и уградња грејних тела на биомасу, да у понедељак 05.07.2021. године са почетком у 13 часова, у просторијама Едукативно образовног центра у Спортској хали присуствују:

 

 

 

ЈАВНОЈ ПРЕЗЕНТАЦИЈИ О РЕАЛИЗАЦИЈИ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ

НА ПОРОДИЧНИМ КУЋАМА И СТАНОВИМА

 

 

           

            Општина Димитровград у сарадњи са Министарством рударства и енергетике, заједничким средствима суфинансира мере програма енергетске санације породичних кућа и станова. Реализација тог програма биће ближе уређена Правилником о суфинансирању мера енергетске санације породичних кућа и станова. Правилником ће бити дефинисани ближи услови за расподелу и коришћење средстава, учесници у реализацији мера, начин њиховог учешћа и услови, начин обезбеђивања средстава, проценат суфинансирања, начин и услови пријаве на јавни конкурс и критеријуми за селекцију привредних субјеката, начин и услови пријаве на јавни конкурс и критеријуми за селекцију грађана (домаћинстава) као и праћење реализације програма и извештавање о реализацији.

 

            Како би се ближе упознали са поменутим поступком позивамо Вас да присуствујете јавној презентацији. По завршетку презентације сви присутни моћи ће да постављају питања. Презентацију ће држати и на Ваша питања одговарати, дипломирани правници Општинске управе Општине Димитровград.

 

            Молимо Вас да на самом догађају користите заштитну маску и тако допринесете стварању безбедног окружења за све учеснике.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top