Листа корисника за доделу пластеника    -    Прелиминарна листа вредновања и рангирања пријављених пројеката из области туризма    -    Н А Р Е Д Б A    -    Једнакост жена и мушкараца у општини Димитровград    -    Прелиминарна листа вредновања и рангирања пријављених пројеката    -    РЕЗУЛТАТИ - Јавни позив за суфинансирање активности енергетске санације којима се смањује утрошак енергената за грејање стамбених објеката    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ    -    ОБАВЕШТАВА СЕ ЈАВНОСТ ДА ОТПОЧИЊЕ РАД НА ИЗРАДИ ПРОГРАМА РАЗВОЈА ТУРИЗМА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД 2022 – 2025 ГОДИНЕ    -    Н А Р Е Д Б A    -    ЈАВНУ СЕДНИЦУ КОМИСИЈЕ ЗА ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА НИШ – ГРАНИЦА БУГАРСКЕ    -   
САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД ОБАВЕШТЕЊА 24.09.2020

САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД

Општина Димитровград је у процесу израде нацрта буџета за 2021. годину и желимо да и Вас укључимо у предлагање и избор пројекта који ће бити финансирани јавним средствима, а који имају за циљ да живот у нашој општини учине квалитетним и лепшим.

Своје идеје можете доставити у периоду од 25. септембра до 10. октобра 2020. године на е-маил адресу racunovodstvo@dimitrovgrad.rs.

Са жељом да заједничким снагама побољшамо живот у нашој Општини, унапред Вам се захваљујем на сарадњи.

 

ПРЕДСЕДНИК

Владица Димитров с.р.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top