РАНИ ЈАВНИ УВИД ПОВОДОМ ИЗРАДЕ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ РЕКОНСТРУКЦИЈЕ И ИЗГРАДЊЕ ДРЖАВНОГ ПУТА II A РЕДА, БРОЈ 223, ДЕОНИЦА ЗВОНЦЕ-МАНАСТИР ПОГАНОВО НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    Рани јавни увид у план детаљне регулације подручја соларне електране "Бребеx" на територији општине Димитровград    -    ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ/ФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА УДРУЖЕЊА У ОБЛАСТИ РАЗВОЈА ТУРИЗМА У ОПШТИНИ ДИМИТРОВГРАД    -    Директан пренос XXVII седнице СО Димитровград    -    Јавнa презентацијa Урбанистичког пројекта за изградњу у оквиру комплекса радне зоне у насељу Белеш на катастарским парцелама бр. 2/16, 2/15, 2/14, 2/13, 2/12, 2/10, све у КО Лукавица    -    ИЗМЕНА ТЕРМИНА ЈАВНЕ СЕДНИЦЕ након обављеног јавног увида у нацрт Измене и допуне Плана генералне регулације Димитровград    -    Директан пренос XXVI седнице СО Димитровград    -    Оглас о изменама термина јавне презентације нацрта Измене и допуне ПГР Димитровград    -    ОГЛАС за јаву презентацију Урбанистичког пројекта за изградњу комплекса бензинске станице    -    ОГЛАС ЗА ЈАВНИ УВИД У ПЛАН ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДИМИТРОВГРАД    -   
САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД ОБАВЕШТЕЊА 24.09.2020

САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД

Општина Димитровград је у процесу израде нацрта буџета за 2021. годину и желимо да и Вас укључимо у предлагање и избор пројекта који ће бити финансирани јавним средствима, а који имају за циљ да живот у нашој општини учине квалитетним и лепшим.

Своје идеје можете доставити у периоду од 25. септембра до 10. октобра 2020. године на е-маил адресу racunovodstvo@dimitrovgrad.rs.

Са жељом да заједничким снагама побољшамо живот у нашој Општини, унапред Вам се захваљујем на сарадњи.

 

ПРЕДСЕДНИК

Владица Димитров с.р.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top