СРЕДЊОШКОЛЦИ УЧЕСТВУЈУ У ПЛАНИРАЊУ ЛОКАЛНОГ БУЏЕТА    -    Н А Р Е Д Б A    -    “IPARD II програм као инструмент финансијске подршке за развој агротуризма”    -    ЈАВНИ ОГЛАС РАДИ ПРУЖАЊА СТАМБЕНЕ ПОДРШКЕ У ВИДУ УНАПРЕЂЕЊА УСЛОВА СТАНОВАЊА    -    УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ВЛАЙКОВ И ЦАНЕВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦАРИБОРД    -    ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД    -    Анкета о потребама и положају младих у Димитровграду    -    НАРЕДБА    -    СЕДНИЦА ЂАЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У САЛИ СО ДИМИТРОВГРАД    -   
ЖЕНСКА ОДБОРНИЧКА МРЕЖА ОБАВЕШТЕЊА 15.09.2020

ЖЕНСКА ОДБОРНИЧКА МРЕЖА

Формирано је координационо тело женске одборничке мреже, кога чине представнице свих одборничких група СО Димитровград. Ирена Пејчев изабрана је за координатора.

Циљеви удруживања одборница СО Димитровград су хуманитарни рад, поштовање људских права и слобода и унапређење родне равноправности.

Женска одборничка мрежа ће акценат ставити на родну равноправност, да женe буду што више ангажоване не само у политичком, већ и у друштвеном животу.

Прва активност женске одборничке мреже биће хуманитарног карактера, а средства ће бити утрошена за куповину школског прибора за децу која похађају предшколски припремни програм.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top