СРЕДЊОШКОЛЦИ УЧЕСТВУЈУ У ПЛАНИРАЊУ ЛОКАЛНОГ БУЏЕТА    -    Н А Р Е Д Б A    -    “IPARD II програм као инструмент финансијске подршке за развој агротуризма”    -    ЈАВНИ ОГЛАС РАДИ ПРУЖАЊА СТАМБЕНЕ ПОДРШКЕ У ВИДУ УНАПРЕЂЕЊА УСЛОВА СТАНОВАЊА    -    УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ВЛАЙКОВ И ЦАНЕВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦАРИБОРД    -    ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД    -    Анкета о потребама и положају младих у Димитровграду    -    НАРЕДБА    -    СЕДНИЦА ЂАЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У САЛИ СО ДИМИТРОВГРАД    -   
СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОБАВЕШТЕЊА 14.09.2020

СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

На седници су разматрана текућа питања, тачке које се односе на јавна предузећа, установе и организације, а разматрани су и појединачни захтеви удружења грађана, правних и физичких лица, као и захтеви јавног и приватног сектора.

У оквиру захтева месних заједница било је и оних који су се односили на водоснабдевање. Разговарано је о одрживом решавању проблема водоснабдевања и да ће то бити приоритет у будућем раду локалне самоуправе. Почиње процедура расписивања тендера за израду пројектно-техничке документације којом се предлаже успостављање адекватног и одрживог водоснабдевања у месним заједницама на територији општине Димитровград.

Утврђена је одлука о мерама заштите становништва од буке и одређивању акустичких зона на територији општине Димитровград. Разматрана је и тачка која се односи на израду Плана детаљне регулације за експлоатацију глине у лежишту „Црна ровина“ у селу Бребевница.

Усвојен је и Правилник о поступку и начину решавања захтева грађана за накнаду штете настале услед пада у шахт, пада на леду или на јавној површини.

Усвојен је и закључак којим се награђују учеснице у такмичењу „Србија у ритму Европе“, које су за Димитровград избориле 2. место.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top