З А К Љ У Ч А К    -    РАНИ ЈАВНИ УВИД    -    Наредбa општинског штаба за ванредне ситуације    -    З А К Љ У Ч А К    -    ОБАВЕШТЕЊЕ - УВИД ДЕЛА ЈЕДИНСТВЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    НАРЕДБА И ОДЛУКА    -    НАРЕДБА    -    СЪОБЩЕНИЕ    -    НАРЕДБЕ    -    XXXVII седницa Скупштине општине Димитровград    -   
САОПШТЕЊЕ ОБАВЕШТЕЊА 16.03.2020

САОПШТЕЊЕ

С А О П Ш Т Е Њ Е

 

Поводом одлуке о увођењу вандредног стања у Републици Србији, јутрос у 08 часова на хитном састанку штаба за вандредне ситуације општине Димитровград, а у складу са овлашћењима у вандредним ситуацијама донешене су следеће одлуке:

 

1. Престају са радом: Центар за културу, Библиотека „Детко Петров, и Спортско туристички центар Цариброд.

 

2. Општинска управа – сваког дана ће радити штаб за вандредне ситуације, а остале службе ће радити са минималним бројем запослних од 07 до 12 часова.

Налаже се начелнику Општинске управе да осталим службама омогући рад од куће и обезбеди неопходна техничка средства.

 

3. ЈП „Комуналац“ Димитровград – Редовно обавља послове из своје надлежности. Административне службе ЈП „Комуналац“ ће радити са минималним бројем запошљених и док траје вандредно стање неће се наплаћивати комуналне услуге за грађанство.

 

4. Пијаца на територији општине Димитровград престаје са радом. Престају са радом продавци на уличним тезгама у власништву општине Димитровград.

 

5. Јавни превоз на територији општине Димитровград ће се обављати по редукованом реду вожње и то у радним данима ће саобраћати само неопходни поласци који се односе на линију Гојин Дол – Димитровград – Граница у времену 06,20, 14,20, и 18,20, часова, из правца Гојин Дола односно 06,55, 14,55, и 18,55, часова из правца Границе. Поласци који се односе на села остају по стараом реду вожње и обављаће се у режиму петак – недеља. ( превозника Maxa turs)

 

6. Данас ће угоститељски објекти радити до 20, часова, а у току сутрашњег дана ће сви угоститељски објекти добити Одлуку о режиму рада у условима вандредног стања.

 

7. Налаже се секретарима месних зајдница да по упутству које ће им бити достављено до 10 часова у току сутрашњег дана организују кол центар за помоћ информисање старих и угрожених лица.

 

 

 

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД

с.р.  Владица Димитров    

 

САОПШТЕЊЕ.pdf

Naredba 16.03.2020.pdf

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top