УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ВЛАЙКОВ И ЦАНЕВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦАРИБОРД    -    ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД    -    Анкета о потребама и положају младих у Димитровграду    -    НАРЕДБА    -    СЕДНИЦА ЂАЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У САЛИ СО ДИМИТРОВГРАД    -    НАГРАЂЕНЕ ПРЕДСТАВНИЦЕ ДИМИТРОВГРАДА НА ТАКМИЧЕЊУ „СРБИЈА У ПИТМУ ЕВРОПЕ“    -    САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    Одржана информативно – едукативна радионица е Туриста    -    Прослављен Дан општине Димитровград    -   
Први овогодишњи ребаланс буџета на седнци СО Димитровград у петак ОБАВЕШТЕЊА 19.02.2020

Први овогодишњи ребаланс буџета на седнци СО Димитровград у петак

Председник Скупштине општине Димитровград Зоран Ђуров заказао је за петак 21. фебруар у 10:00 сати прву седницу локалног парламента у овој години.

На дневном реду 36. заседања је 26 тачака, међу којима и први овогодишњи ребаланс буџета.

Пред одборницима ће се наћи програм рада Буџетског фонда за привредни развој општине за 2020. годину, одлука о измени одлуке о формирању Буџетског фонда за социјалну заштиту и програм социо-хуманитарних организација, као и одлука о додељивању искључивог права Јавном предузећу “Комуналац” за обављање делатности обезбеђивања јавног осветљења.

На дневном реду седнице су, између осталог, решење о усвајању годишњег извештаја о примени Локалног антикорупцијског плана, оперативни план одбране од поплава, извештај о раду Штаба за ванредне ситуације у протеклој години, решења о разрешењу и именовању чланова Савета за међунационалне односе, Управног и Надзорног одбора Центра за социјални рад, као и Допуне решења о именовању Општинске и другостепене изборне комисије општине Димитровград.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top