СРЕДЊОШКОЛЦИ УЧЕСТВУЈУ У ПЛАНИРАЊУ ЛОКАЛНОГ БУЏЕТА    -    Н А Р Е Д Б A    -    “IPARD II програм као инструмент финансијске подршке за развој агротуризма”    -    ЈАВНИ ОГЛАС РАДИ ПРУЖАЊА СТАМБЕНЕ ПОДРШКЕ У ВИДУ УНАПРЕЂЕЊА УСЛОВА СТАНОВАЊА    -    УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ВЛАЙКОВ И ЦАНЕВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦАРИБОРД    -    ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД    -    Анкета о потребама и положају младих у Димитровграду    -    НАРЕДБА    -    СЕДНИЦА ЂАЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У САЛИ СО ДИМИТРОВГРАД    -   
Општина Димитровград обезбеђује новогодишње пакетиће за децу ОБАВЕШТЕЊА 11.12.2019

Општина Димитровград обезбеђује новогодишње пакетиће за децу

У сусрет новогодишњим празницима, малишане ће и ове године општина Димитровград обрадовати пакетићима. Сва деца до 10 година старости, односно до четвртог разреда, имају право на поклон новогодишњи пакетић.

За децу која похађају основну школу и предшколску установу, спискове израђују и достављају школа и вртић, док је осталу децу потребно пријавити у канцеларији Дечије заштите, која се налази поред Услужног центра, најкасније до 18. децембра. Приликом пријављивања, доставља се здравствена књижица детета на увид, као доказ пребивалишта.


Община Цариброд осигурява новогодишни подаръци за деца

В навечерието на коледните празници, малчуганите и тази година ще се радват на подаръците от община Цариброд. Всички деца до 10-годишна възраст, т.е. до четвърти клас, имат право на новогодишен подарък.

За децата, в училищна и предучилищна възраст, списъците се правят и предават от училището и детската градина, а за останалите деца трябва да се предостави нужна информация за изготвяне на списък в Службата за защита на децата, която се намира до Обслужващия център, най-късно до 18 декември. Необходимо е да се предостави здравна книжка за проверка, като доказателство за пребиваване.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top