АЛЕКСАНДРА ПРВА ДО ЧАСНОГ КРСТА    -    ВЛАДИЦА ДИМИТРОВ - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА    -    Димитровградским малишанима додељени новогодишњи пакетићи    -    Још једна годишња изложба Удружења ликовних стваралаца “Димитровград”    -    У хуманитарном перформансу “Наша крила” прикупљено око 48 хиљада динара    -    У петак додела новогодишњих пакетића за децу која не похађају предшколску установу    -    Дејан Милев – За медије у 2020. години 12,5 милиона динара    -    Потписани уговори о додели подстицајних средстава пољопривредним произвођачима    -    Срећни Новогодишњи и Божићни празници    -    ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ГЛАВНЕ УЛИЦА У СЕЛУ ГОЈИН ДОЛ    -   
Општина Димитровград обезбеђује новогодишње пакетиће за децу ОБАВЕШТЕЊА 11.12.2019

Општина Димитровград обезбеђује новогодишње пакетиће за децу

У сусрет новогодишњим празницима, малишане ће и ове године општина Димитровград обрадовати пакетићима. Сва деца до 10 година старости, односно до четвртог разреда, имају право на поклон новогодишњи пакетић.

За децу која похађају основну школу и предшколску установу, спискове израђују и достављају школа и вртић, док је осталу децу потребно пријавити у канцеларији Дечије заштите, која се налази поред Услужног центра, најкасније до 18. децембра. Приликом пријављивања, доставља се здравствена књижица детета на увид, као доказ пребивалишта.


Община Цариброд осигурява новогодишни подаръци за деца

В навечерието на коледните празници, малчуганите и тази година ще се радват на подаръците от община Цариброд. Всички деца до 10-годишна възраст, т.е. до четвърти клас, имат право на новогодишен подарък.

За децата, в училищна и предучилищна възраст, списъците се правят и предават от училището и детската градина, а за останалите деца трябва да се предостави нужна информация за изготвяне на списък в Службата за защита на децата, която се намира до Обслужващия център, най-късно до 18 декември. Необходимо е да се предостави здравна книжка за проверка, като доказателство за пребиваване.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top