САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    Одржана информативно – едукативна радионица е Туриста    -    Прослављен Дан општине Димитровград    -    "Създаване на качествено туристическо съдржание чрез подобрение на инфраструктура Нешков връх и прилежаща около него територия Община Цариброд    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ УГОСТИТЕЉЕ КОЈИ ПРУЖАЈУ УСЛУГЕ СМЕШТАЈА О ОБАВЕЗИ КОРИШЋЕЊА СИСТЕМА Е-ТУРИСТА ОД 01. ОКТОБРА 2020.    -    ЗАКЉУЧАК    -    ЖЕНСКА ОДБОРНИЧКА МРЕЖА    -    ПРОГРАМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ДАНА ОПШТИНЕ    -    СТЦ Цариброд је поставио видиковац на превоју Видлич    -    Асфалтирањем главне улице у Лукавици    -   
Општина Димитровград обезбеђује новогодишње пакетиће за децу ОБАВЕШТЕЊА 11.12.2019

Општина Димитровград обезбеђује новогодишње пакетиће за децу

У сусрет новогодишњим празницима, малишане ће и ове године општина Димитровград обрадовати пакетићима. Сва деца до 10 година старости, односно до четвртог разреда, имају право на поклон новогодишњи пакетић.

За децу која похађају основну школу и предшколску установу, спискове израђују и достављају школа и вртић, док је осталу децу потребно пријавити у канцеларији Дечије заштите, која се налази поред Услужног центра, најкасније до 18. децембра. Приликом пријављивања, доставља се здравствена књижица детета на увид, као доказ пребивалишта.


Община Цариброд осигурява новогодишни подаръци за деца

В навечерието на коледните празници, малчуганите и тази година ще се радват на подаръците от община Цариброд. Всички деца до 10-годишна възраст, т.е. до четвърти клас, имат право на новогодишен подарък.

За децата, в училищна и предучилищна възраст, списъците се правят и предават от училището и детската градина, а за останалите деца трябва да се предостави нужна информация за изготвяне на списък в Службата за защита на децата, която се намира до Обслужващия център, най-късно до 18 декември. Необходимо е да се предостави здравна книжка за проверка, като доказателство за пребиваване.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top