Општина Димитровград обезбеђује новогодишње пакетиће за децу    -    ОПШТИНА ДИМИТРОВГРАД ОРГАНИЗОВАЛА ЈЕ ДАНАС ЈАВНУ РАСПРАВУ О НАЦРТУ ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ПРИВРЕДИ И ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ПОЉОПРИВРЕДИ    -    ПРИ КРАЈУ ДРУГА ФАЗА ИЗРАДЕ ПРОЈЕКТНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ПРЕЧИСТАЧА ОТПАДНИХ ВОДА У БЕЛЕШУ    -    Превоз на територији општине Димитровград за све грађане бесплатан    -    Нацрт буџета општине Димитровград на јавној расправи    -    Заврсени радови на асфалтирњу пута Поганово-Планиница    -    Састанак у Димитровграду поводом проширења Слободне зоне Пирот    -    Димитровградски привредници на консултативном састанку са представницима општине и USAID-а    -    Кинеска предузетница закупила простор за производњу одеће у Димитровграду    -    “Дани царибродске шушенице” у знаку великог броја туриста из Бугарске    -   
Општина Димитровград расписала конкурс за доделу студентских стипендија ОБАВЕШТЕЊА 04.11.2019

Општина Димитровград расписала конкурс за доделу студентских стипендија

Општина Димитровград расписала је конкурсе за доделу редовних и посебних студентских стипендија за школску 2019/2020. годину.

Првим конкурсом је предвиђено 18 редовних стипендија. Право да конкуришу имају студенти најмање друге године основних, струковних и интегрисаних академских студија са студијским програмом у трајању од најмање шест или осам семестара, а чија просечна оцена свих положених испита износи преко 9 на високошколским установама у Србији и преко 5 за студенте који се школују у Бугарској. За студенте основних академских студија предвиђено је 16, а за мастер или доктореске студије 2 стипендије

Другим конкурсом обезбеђено је 13 посебних стипендија, а могу да конкуришу студенти основних, струковних и интегрисаних академских студија са студијским програмом у трајању од најмање шест или осам семестара. Предвиђено је 5 стипендија за студенте прве године студија, 6 за студенте основних академских студија и две стипендије за мастер или докторске студије.

Пријава за доделу стипендија са потребном документацијом подноси се Канцеларији дечје заштите или путем поште. Одобрена стипендија за текућу школску годину исплаћује се у 10 месечних рата од по 8 хијада динара.

Детаљне информације о начину конкурисања могу се наћи на званичном сајту општине Димитровград, а рок за пријављивање на оба конкурса је 29. октобар.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top