Старо жељушко гробље и црква Ђурђиц, ново излетиште и верско средиште за Цариброђане    -    “Дани Царибродске шушенице” 16. и 17. новембра у Димитровграду    -    Асфалтирањем главне улице у Гојин Долу завршава се грађевинска сезона    -    В Цариброд се проведе научна конференция “Култура и литература на етническите българи в Сърбия    -    ВИДЕО: Посланикът Радко Влайков получи плакет на община Цариброд    -    Општина Димитровград расписала конкурс за доделу студентских стипендија    -    Усвојена одлука о покретању иницијативе да се Димитровграду промени назив у Цариброд    -    Успешан наступ КУД-а “Цариброд” на “Вурдијади” у Бабушници    -    Дувачки оркестри по трећи пут од Цариброда праве град музике    -    Представљено наслеђе Цариброда у емисији “Шареница”    -   
Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану ReLOaD ОБАВЕШТЕЊА 02.04.2019

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану ReLOaD

3. Менторска сесија

Све заинтересоване организације цивилног друштва, које желе да својим пројектима узму учешће на Јавном позиву за финансирање пројеката, који је у склопу РеЛОаД пројекта, расписала општина Димитровград, могу да присуствују менторским сесијама, које спроводи УНДП.

Након одржане две менторске сесије, за програмски део биће одржана и трећа менторска сесија дана 09.04.2019. године са почетком у 13. часова у просторијама ЕОЦ-а у Спортско – туристичком центру „Парк“ у Димитровграду.

Да подсетимо да ће менторска сесија која се односи на финансијски део пројеката бити одржана 16.04.2019. године у термину од 10 – 13 часова, такође у просторијама ЕОЦ-а у Спортско – туристичком центру „Парк“ у Димитровграду.

Сви заинтересовани треба да пријаве своје учешће на следећу мејл адресу: office@dimitrovgrad.rs.

Молимо све заинтересоване да своје пријаве доставе најкасније 2 часа пре почетка сесија.

 

 

Канцеларија за локални економски развој

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top