Димитров и Цоневић обишли градилишта на територији општине Димитровград    -    Општина Димитрвград одредила простор за шетњу паса    -    Отпочело асфалтирање деонице регионалног пута    -    Лепа Брена у Димитровграду!    -    Ускоро радови на другој фази пута Планиница – Бански Дол – Поганово    -    Јавни оглас за јавно надметање за отуђење неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини    -    ПРОЈЕКАТ ЗА ОДГОВОРНУ ВЛАСТ    -    Ђурђевданска трка    -    Симпозијум - Заштита агробиодиверзитета и очување аутохтоних раса домаћих животиња    -    И С П Р А В К А    -   
Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану ReLOaD ОБАВЕШТЕЊА 02.04.2019

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану ReLOaD

3. Менторска сесија

Све заинтересоване организације цивилног друштва, које желе да својим пројектима узму учешће на Јавном позиву за финансирање пројеката, који је у склопу РеЛОаД пројекта, расписала општина Димитровград, могу да присуствују менторским сесијама, које спроводи УНДП.

Након одржане две менторске сесије, за програмски део биће одржана и трећа менторска сесија дана 09.04.2019. године са почетком у 13. часова у просторијама ЕОЦ-а у Спортско – туристичком центру „Парк“ у Димитровграду.

Да подсетимо да ће менторска сесија која се односи на финансијски део пројеката бити одржана 16.04.2019. године у термину од 10 – 13 часова, такође у просторијама ЕОЦ-а у Спортско – туристичком центру „Парк“ у Димитровграду.

Сви заинтересовани треба да пријаве своје учешће на следећу мејл адресу: office@dimitrovgrad.rs.

Молимо све заинтересоване да своје пријаве доставе најкасније 2 часа пре почетка сесија.

 

 

Канцеларија за локални економски развој

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top