Opština Dimitrovgrad medijan medijan
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
Директан пренос седнице СО Димитровград    -    ИЗЛАГАЊЕ НА РАНИ ЈАВНИ УВИД Плана детаљне регулације за лежиште "Мазгош" у КО Мазгош, општина Димитровград    -    Рани јавн и увид Плана детаљне регулације за изградњу интерне кабловске инфраструктуре и објеката за трансформацију и прикључење SP BREBEX на 400kV преносни систем    -    Поновљени јавни увид у План генералне регулације Димитровград    -    Директан пренос 5. седнице Скупштине општине Димитровград    -    Директан пренос седнице СО Димитровград    -    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ    -    Директан пренос седнице СО Димитровград    -    Ред вожње за стајалишта    -    Јавни састанак - Нацрт Одлуке о изради Плана детаљне регулације за лежиште "Мазгош" у КО Мазгош    -   
ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД ДОГАЂАЈИ 30.09.2021

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД

21. септембра општина Димитровград обележила је свој дан. На свечаној седници СО председник општине Владица Димитров уручио је признања појединцима и институцијама, који су својим радом и залагањем то и заслужили.

Општинска награда у виду златника уручена је програму SWISS PRO за помоћ у увођењу нових иновативних е-услуга, подршку у успостављању принципа доброг управљања и јачању локалних механизама за родну равноправност у општини Димитровград.

Признање за допринос у очувању културне и спортске историје града додењено је Слободану Крстићу.

Манов Симеону НОНИ, постхумно, признање је додељено за допринос у развоју фудбала, атлетике и спорта у целини на територији општине Димитровград.

Дом здравља Димитровград носилац је општинског признања за успешно спроведену вакцинаицју на територији општине Димитровград.

За допринос у развоју ликовног стваралаштва на територији општине Димитровград признање је додељено Илијев Димитру.

За допринос у очувању безбедности и заштити државне границе у време мигрантске кризе на територији општине Димитровград признање је додељено Министарству унутрашњих послова Р. Србије, Дирекцији полиције, Управи граничне полиције, Регионалном центру.

За допринос у решавању водоснабдевања у селу Било признање је уручено Гоцев Лозану.

Свечаној седници присуствовали су и гости, сарадници и пријатељи општине Димитровград.


На 21 септември община Цариброд отбеляза своя ден. На тържествената сесия на Общинското събрание кметат на общината Владица Димитров връчи награди на отделни лица и институции, заслужили с труда и ангажираността си.

Общинската награда под формата на златна монета беше връчена на програмата SWISS PRO за съдействие при въвеждането на нови иновативни електронни услуги, подкрепа при установяване на принципите на добро управление и укрепване на местните механизми за равенство между половете в община Цариброд.

Грамота за приноса в опазването на културната и спортната история на града бе присъдена на Слободан Кръстич.

Манов Симеон НОНА, посмъртно, беше награден за принос в развитието на футбола, лека атлетика и спорт като цяло в община Цариброд.

Здравният център Цариброд е носител на общинска грамота за успешно проведената ваксинация на територията на община Цариброд.

За принос в развитието на художественото творчество на територията на община Цариброд, грамота бе връчена на Илиев Димитър.

За запазване сигурността и опазването на държавната граница по време на мигрантската криза на територията на община Цариброд, грамота бе присъдена на Министерството на вътрешните работи на Република Сърбия. Сърбия, Дирекция на полицията, Администрация на гранична полиция, Регионален център.

Гоцев Лозана беше награден с грамота за принос в решаването на водоснабдяването в село Било.

 На тържествената сесия присъстваха и гости, сътрудници и приятели на община Цариброд.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top