Opština Dimitrovgrad medijan medijan
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
Директан пренос седнице СО Димитровград    -    Позив за јавну расправу    -    Директан пренос седнице СО Димитровград    -    ЈАВНA ПРЕЗЕНТАЦИЈA УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА ГРАДЊУ ТУРИСТИЧКОГ КОМПЛЕКСА "ГОРЊА ПЛАНИНИЦА" НА К.П.БР. 847, 848, 850 И 851 К.О. ГОРЊА ПЛАНИНИЦА , ОПШТИНА ДИМИТРОВГРАД    -    УКУПАН ИЗВЕШТАЈ О РЕЗУЛТАТИМА ИЗБОРА ЗА ОДБОРНИКЕ СО    -    ИНФОРМАЦИЈА О ПРИЈАВЉИВАЊУ ЗА ГЛАСАЊЕ ВАН БИРАЧКОГ МЕСТА    -    Позив за јавну расправу    -    Владица Димитров одржао састанак са члановима Удружења пчелара општине Димитровград    -    ОБАВЕШТЕЊЕ - НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ    -    Владица Димитров, председник Привременог органа општине Димитровград, разговарао са члановима ЛУ "Видлич"    -   
ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД ДОГАЂАЈИ 13.10.2020

ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД

Трећа седница СО Димитровград заказана је за среду 14. октобар са почетком у 10 часова у великој сали Центра за културу.

На дневном реду од 42 тачке наћи ће се и завршни рачун Општине Димитровград, Извештај о пословању ЈП „Комуналац“, као и ребаланс буџета за 2020. годину. На седници ће бити разматран предлог Одлуке о пружању стамбене подршке на територији општине Димитровград, а биће изабран и в.д. Народне библиотеке „Детко Петров“.

Седница ће бити одржана уз поштовање свих мера заштите.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top