ОБАВЕШТАВА СЕ ЈАВНОСТ ДА ОТПОЧИЊЕ РАД НА ИЗРАДИ ПРОГРАМА РАЗВОЈА ТУРИЗМА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД 2022 – 2025 ГОДИНЕ    -    Н А Р Е Д Б A    -    ЈАВНУ СЕДНИЦУ КОМИСИЈЕ ЗА ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ИНФРАСТРУКТУРНОГ КОРИДОРА НИШ – ГРАНИЦА БУГАРСКЕ    -    Ј А В Н И У В И Д у н а ц р т ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЈУ ГЛИНЕ У ЛЕЖИШТУ "ЦРНЕ РОВИНЕ" У КО БРЕБЕВНИЦА У ОПШТИНИ ДИМИТРОВГРАД    -    НАРЕДБА    -    ВУЧИЋ И РАДЕВ СЕ САСТАЛИ У ДИМИТРОВГРАДУ    -    ЈАВНИ ПОЗИВ    -    Н А Р Е Д Б A    -    СЪОБЩЕНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЩИНА ЦАРИБРОД    -    Службени лист oпштине Димитровград број 26 - 2021    -   
ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД ДОГАЂАЈИ 13.10.2020

ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД

Трећа седница СО Димитровград заказана је за среду 14. октобар са почетком у 10 часова у великој сали Центра за културу.

На дневном реду од 42 тачке наћи ће се и завршни рачун Општине Димитровград, Извештај о пословању ЈП „Комуналац“, као и ребаланс буџета за 2020. годину. На седници ће бити разматран предлог Одлуке о пружању стамбене подршке на територији општине Димитровград, а биће изабран и в.д. Народне библиотеке „Детко Петров“.

Седница ће бити одржана уз поштовање свих мера заштите.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top