Opština Dimitrovgrad medijan medijan
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
Директан пренос седнице СО Димитровград    -    Позив за јавну расправу    -    Директан пренос седнице СО Димитровград    -    ЈАВНA ПРЕЗЕНТАЦИЈA УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА ГРАДЊУ ТУРИСТИЧКОГ КОМПЛЕКСА "ГОРЊА ПЛАНИНИЦА" НА К.П.БР. 847, 848, 850 И 851 К.О. ГОРЊА ПЛАНИНИЦА , ОПШТИНА ДИМИТРОВГРАД    -    УКУПАН ИЗВЕШТАЈ О РЕЗУЛТАТИМА ИЗБОРА ЗА ОДБОРНИКЕ СО    -    ИНФОРМАЦИЈА О ПРИЈАВЉИВАЊУ ЗА ГЛАСАЊЕ ВАН БИРАЧКОГ МЕСТА    -    Позив за јавну расправу    -    Владица Димитров одржао састанак са члановима Удружења пчелара општине Димитровград    -    ОБАВЕШТЕЊЕ - НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ    -    Владица Димитров, председник Привременог органа општине Димитровград, разговарао са члановима ЛУ "Видлич"    -   
ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ ДОГАЂАЈИ 14.09.2020

ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ

У оквиру обележавања Дана општине 19.  септембра ће по 5. пут бити организовано такмичење у припреми ајвара „Изађи ми на теглу“.

Такмичење ће бити организовано у складу са мерама Републичког кризног штаба и мерама Штаба за ванредне ситуације општине Димитровград. Због тога ће ове године моћи да се такмичи највише 10 екипа са највише 6 чланова у екипи. Такмичари доносе своје варјаче, шерпе и машину за млевење, а остало обезбеђује организатор.

Пријаве су у току и сви заинтересовани могу да се пријаве у Туристичко-информативном центру сваког радног дана или на телефоне 010/360-873 010/361-124.

Пожурите и пријавите се! Број екипа је ограничен!

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top