СРЕДЊОШКОЛЦИ УЧЕСТВУЈУ У ПЛАНИРАЊУ ЛОКАЛНОГ БУЏЕТА    -    Н А Р Е Д Б A    -    “IPARD II програм као инструмент финансијске подршке за развој агротуризма”    -    ЈАВНИ ОГЛАС РАДИ ПРУЖАЊА СТАМБЕНЕ ПОДРШКЕ У ВИДУ УНАПРЕЂЕЊА УСЛОВА СТАНОВАЊА    -    УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ВЛАЙКОВ И ЦАНЕВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦАРИБОРД    -    ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД    -    Анкета о потребама и положају младих у Димитровграду    -    НАРЕДБА    -    СЕДНИЦА ЂАЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У САЛИ СО ДИМИТРОВГРАД    -   
ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ ДОГАЂАЈИ 14.09.2020

ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ

У оквиру обележавања Дана општине 19.  септембра ће по 5. пут бити организовано такмичење у припреми ајвара „Изађи ми на теглу“.

Такмичење ће бити организовано у складу са мерама Републичког кризног штаба и мерама Штаба за ванредне ситуације општине Димитровград. Због тога ће ове године моћи да се такмичи највише 10 екипа са највише 6 чланова у екипи. Такмичари доносе своје варјаче, шерпе и машину за млевење, а остало обезбеђује организатор.

Пријаве су у току и сви заинтересовани могу да се пријаве у Туристичко-информативном центру сваког радног дана или на телефоне 010/360-873 010/361-124.

Пожурите и пријавите се! Број екипа је ограничен!

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top