ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ УГОСТИТЕЉЕ КОЈИ ПРУЖАЈУ УСЛУГЕ СМЕШТАЈА О ОБАВЕЗИ КОРИШЋЕЊА СИСТЕМА Е-ТУРИСТА ОД 01. ОКТОБРА 2020.    -    ЗАКЉУЧАК    -    ЖЕНСКА ОДБОРНИЧКА МРЕЖА    -    ПРОГРАМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ДАНА ОПШТИНЕ    -    СТЦ Цариброд је поставио видиковац на превоју Видлич    -    Асфалтирањем главне улице у Лукавици    -    СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА    -    ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ    -    ОБАВЕШТЕЊЕ    -    ЈАВНИ ОГЛАС ради давања у закуп непокретности у јавној својини општине Димитровград путем јавног надметања    -   
ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ ДОГАЂАЈИ 14.09.2020

ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ

У оквиру обележавања Дана општине 19.  септембра ће по 5. пут бити организовано такмичење у припреми ајвара „Изађи ми на теглу“.

Такмичење ће бити организовано у складу са мерама Републичког кризног штаба и мерама Штаба за ванредне ситуације општине Димитровград. Због тога ће ове године моћи да се такмичи највише 10 екипа са највише 6 чланова у екипи. Такмичари доносе своје варјаче, шерпе и машину за млевење, а остало обезбеђује организатор.

Пријаве су у току и сви заинтересовани могу да се пријаве у Туристичко-информативном центру сваког радног дана или на телефоне 010/360-873 010/361-124.

Пожурите и пријавите се! Број екипа је ограничен!

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top