ОДРЖАНА ЕВАЛУАЦИЈА ПРОЈЕКТА „УВОЂЕЊЕ СИСТЕМА ЕЛЕКТРОНСКОГ ГЛАСАЊА У РАД СО ДИМИТРОВГРАД“    -    ОБЕЛЕЖЕНА ГОДИШЊИЦА СМРТИ ВАСИЛА ЛЕВСКОГ    -    Први овогодишњи ребаланс буџета на седнци СО Димитровград у петак    -    АЛЕКСАНДРА ПРВА ДО ЧАСНОГ КРСТА    -    ВЛАДИЦА ДИМИТРОВ - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА    -    Димитровградским малишанима додељени новогодишњи пакетићи    -    Још једна годишња изложба Удружења ликовних стваралаца “Димитровград”    -    У хуманитарном перформансу “Наша крила” прикупљено око 48 хиљада динара    -    У петак додела новогодишњих пакетића за децу која не похађају предшколску установу    -    Дејан Милев – За медије у 2020. години 12,5 милиона динара    -   
Потписани уговори о додели подстицајних средстава пољопривредним произвођачима ДОГАЂАЈИ 25.12.2019

Потписани уговори о додели подстицајних средстава пољопривредним произвођачима

Помоћник председника општине Димитровград Драган Манчев и 43 пољопривредних произвођача потписали су уговоре за доделу подстицајних средстава за пољопривредну производњу на основу мере “Инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинства”.

Према речима Манчева, укупна средства која су одобрена у програму мера инвестиција у физичку имовину пољопривредних газдинстава износе 4 милиона и 200 хиљада динара, од чега је потрошено 3 милиона и 600 хиљада динара. Помоћник председника је истакао да је максимални износ субвенција 500.000 динара и додао да ће пољопривредници који одмах приложе рачун добити уплату у целокупном износу, док ће они који доставе само предрачун добити 50% одмах, а другу половину субвенције након што дају коначни рачун.

Манчев, такође, каже да је уговорна обавеза са пољопривредним газдинствима на пет година, где ће како истиче добити субвенцију у распону од 50 до 80%, у зависности од услова који испуњавају. Уколико им пољопревреда није примарна делатност, већ додатна, добиће 50% субвенције, а уколико се баве искључиво овом граном могу да добију и до 80% – нагласио је Манчев.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top