СРЕДЊОШКОЛЦИ УЧЕСТВУЈУ У ПЛАНИРАЊУ ЛОКАЛНОГ БУЏЕТА    -    Н А Р Е Д Б A    -    “IPARD II програм као инструмент финансијске подршке за развој агротуризма”    -    ЈАВНИ ОГЛАС РАДИ ПРУЖАЊА СТАМБЕНЕ ПОДРШКЕ У ВИДУ УНАПРЕЂЕЊА УСЛОВА СТАНОВАЊА    -    УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ВЛАЙКОВ И ЦАНЕВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦАРИБОРД    -    ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД    -    Анкета о потребама и положају младих у Димитровграду    -    НАРЕДБА    -    СЕДНИЦА ЂАЧКОГ ПАРЛАМЕНТА У САЛИ СО ДИМИТРОВГРАД    -   
Нацрт буџета општине Димитровград на јавној расправи ДОГАЂАЈИ 02.12.2019

Нацрт буџета општине Димитровград на јавној расправи

У Димитровграду је уз више него симболично учешће грађана одржана јавна расправа о Нацрту одлуке буџета општине за 2020. годину.

Заинтересовани грађани су имали могућност да се упознају са нацртом буџета почев од 14. новембра када је био постављен на сајт општине до 28. новембра, односно до момента одржавања јавне расправе. Грађанима је била пружена могућност да доставе своје предлоге, сугестије и коментаре у вези предложеног буџета. На адресу општине је достављен само један предлог. Очекује се да Општинско веће сачини извештај о одржаној јавној расправи и да га објави на званичној интернет страници.

Зоран Геров, заменик председника Општинског већа обратио се медијима по завршетку јавен расправе.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top