АЛЕКСАНДРА ПРВА ДО ЧАСНОГ КРСТА    -    ВЛАДИЦА ДИМИТРОВ - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА    -    Димитровградским малишанима додељени новогодишњи пакетићи    -    Још једна годишња изложба Удружења ликовних стваралаца “Димитровград”    -    У хуманитарном перформансу “Наша крила” прикупљено око 48 хиљада динара    -    У петак додела новогодишњих пакетића за децу која не похађају предшколску установу    -    Дејан Милев – За медије у 2020. години 12,5 милиона динара    -    Потписани уговори о додели подстицајних средстава пољопривредним произвођачима    -    Срећни Новогодишњи и Божићни празници    -    ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ГЛАВНЕ УЛИЦА У СЕЛУ ГОЈИН ДОЛ    -   
Димитровградски привредници на консултативном састанку са представницима општине и USAID-а ДОГАЂАЈИ 25.11.2019

Димитровградски привредници на консултативном састанку са представницима општине и USAID-а

У Димитровграду је одржан први у низу консултативних састанака између представника општине Димитровград и USAID-а са привредницима који послују на територији општине.

Помоћник председника општине за економски развој, привреду и пољопривреду Драган Манчев је у изјави за медије истакао да на оваквим састанцима привредници треба да изнесу своје потребе, односно проблеме са којима се суочавају, како би општина кроз субвенције могла да помогне њихово пословање са циљем да оно буде одрживо и унапређено.

Састанци ће бити одржани и са пољопривредним произвођачима у области сточарства, воћарства и повртарства.

Извор: Портал ФАР


Царибродските бизнесмени имаха консултативна среща с представителите на общината и УСАИД

В Цариброд бе проведена първата от поредица консултативни срещи между представителите на община Цариброд и УСАИД с бизнесмените, работещи на територията на общината.

Помощник-кмет на общината за икономическо развитие, икономика и селско стопанство Драган Манчев заяви пред медиите, че на подобни срещи, бизнесмените трябва да кажат от какво точно се нуждаят и с какви проблеми се сблъскват, за да може общината чрез субсидии да помогне на бизнеса им с цел той да бъде устойчив и подобрен.

Ще се проведат и срещи и със земеделските производители в областта на животновъдството и производството на плодове и зеленчуци.

Източник: Портал ФАР

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top