Кутак за младе    -    СРЕДЊОШКОЛЦИ УЧЕСТВУЈУ У ПЛАНИРАЊУ ЛОКАЛНОГ БУЏЕТА    -    Н А Р Е Д Б A    -    “IPARD II програм као инструмент финансијске подршке за развој агротуризма”    -    ЈАВНИ ОГЛАС РАДИ ПРУЖАЊА СТАМБЕНЕ ПОДРШКЕ У ВИДУ УНАПРЕЂЕЊА УСЛОВА СТАНОВАЊА    -    УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    ВЛАЙКОВ И ЦАНЕВ НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦАРИБОРД    -    ТРЕЋА СЕДНИЦА СО ДИМИТРОВГРАД    -    Анкета о потребама и положају младих у Димитровграду    -    НАРЕДБА    -   
Димитровградски привредници на консултативном састанку са представницима општине и USAID-а ДОГАЂАЈИ 25.11.2019

Димитровградски привредници на консултативном састанку са представницима општине и USAID-а

У Димитровграду је одржан први у низу консултативних састанака између представника општине Димитровград и USAID-а са привредницима који послују на територији општине.

Помоћник председника општине за економски развој, привреду и пољопривреду Драган Манчев је у изјави за медије истакао да на оваквим састанцима привредници треба да изнесу своје потребе, односно проблеме са којима се суочавају, како би општина кроз субвенције могла да помогне њихово пословање са циљем да оно буде одрживо и унапређено.

Састанци ће бити одржани и са пољопривредним произвођачима у области сточарства, воћарства и повртарства.

Извор: Портал ФАР


Царибродските бизнесмени имаха консултативна среща с представителите на общината и УСАИД

В Цариброд бе проведена първата от поредица консултативни срещи между представителите на община Цариброд и УСАИД с бизнесмените, работещи на територията на общината.

Помощник-кмет на общината за икономическо развитие, икономика и селско стопанство Драган Манчев заяви пред медиите, че на подобни срещи, бизнесмените трябва да кажат от какво точно се нуждаят и с какви проблеми се сблъскват, за да може общината чрез субсидии да помогне на бизнеса им с цел той да бъде устойчив и подобрен.

Ще се проведат и срещи и със земеделските производители в областта на животновъдството и производството на плодове и зеленчуци.

Източник: Портал ФАР

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top