З А К Љ У Ч А К којим се одређују превентивне мере против епидемије заразне болести КОВИД-19 за период 03.08.2020. до 24.08.2020. године    -    З А К Љ У Ч А К којим се одређују превентивне мере против епидемије заразне болести КОВИД-19 за период 17.07.2020. године до 03.08.2020. године    -    З А К Љ У Ч А К    -    РАНИ ЈАВНИ УВИД    -    Наредбa општинског штаба за ванредне ситуације    -    З А К Љ У Ч А К    -    ОБАВЕШТЕЊЕ - УВИД ДЕЛА ЈЕДИНСТВЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    НАРЕДБА И ОДЛУКА    -    НАРЕДБА    -    СЪОБЩЕНИЕ    -   
Димитровградски привредници на консултативном састанку са представницима општине и USAID-а ДОГАЂАЈИ 25.11.2019

Димитровградски привредници на консултативном састанку са представницима општине и USAID-а

У Димитровграду је одржан први у низу консултативних састанака између представника општине Димитровград и USAID-а са привредницима који послују на територији општине.

Помоћник председника општине за економски развој, привреду и пољопривреду Драган Манчев је у изјави за медије истакао да на оваквим састанцима привредници треба да изнесу своје потребе, односно проблеме са којима се суочавају, како би општина кроз субвенције могла да помогне њихово пословање са циљем да оно буде одрживо и унапређено.

Састанци ће бити одржани и са пољопривредним произвођачима у области сточарства, воћарства и повртарства.

Извор: Портал ФАР


Царибродските бизнесмени имаха консултативна среща с представителите на общината и УСАИД

В Цариброд бе проведена първата от поредица консултативни срещи между представителите на община Цариброд и УСАИД с бизнесмените, работещи на територията на общината.

Помощник-кмет на общината за икономическо развитие, икономика и селско стопанство Драган Манчев заяви пред медиите, че на подобни срещи, бизнесмените трябва да кажат от какво точно се нуждаят и с какви проблеми се сблъскват, за да може общината чрез субсидии да помогне на бизнеса им с цел той да бъде устойчив и подобрен.

Ще се проведат и срещи и със земеделските производители в областта на животновъдството и производството на плодове и зеленчуци.

Източник: Портал ФАР

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top