З А К Љ У Ч А К    -    РАНИ ЈАВНИ УВИД    -    Наредбa општинског штаба за ванредне ситуације    -    З А К Љ У Ч А К    -    ОБАВЕШТЕЊЕ - УВИД ДЕЛА ЈЕДИНСТВЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    НАРЕДБА И ОДЛУКА    -    НАРЕДБА    -    СЪОБЩЕНИЕ    -    НАРЕДБЕ    -    XXXVII седницa Скупштине општине Димитровград    -   
Успешан наступ КУД-а “Цариброд” на “Вурдијади” у Бабушници ДОГАЂАЈИ 31.10.2019

Успешан наступ КУД-а “Цариброд” на “Вурдијади” у Бабушници

Културно – уметничко друштво “Цариброд” је 19. октобра наступило на познатој гастро – туристичкој манифестацији “Вурдијада”, која се сваке године традиционално одржава у Бабушници.

Поред “Шопских игара” и “Игара из царибродског краја”, којим су се представили димитровградски фолклористи, за публику је изворне песме певала Марија Георгиев уз пратњу народног оркестра.

Извор: Портал ФАР


Успешно изпълнение на КХД “Цариброд” на “Вурдияда” в Бабушница

Културно – художественото дружество “Цариброд” се представи на известната гастро-туристическа манифестация "Вурдияда" на 19 октомври, която всяка година традиционно се провежда в Бабушница.

Освен “Шопски танци” и “Танцове от царибродския край”, с които се представиха царибродските фолклористи, Мария Георгиев се представи на публиката с изпълнението на народни песни придружена от народния оркестър.

Източник: Портал ФАР

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top