Старо жељушко гробље и црква Ђурђиц, ново излетиште и верско средиште за Цариброђане    -    “Дани Царибродске шушенице” 16. и 17. новембра у Димитровграду    -    Асфалтирањем главне улице у Гојин Долу завршава се грађевинска сезона    -    В Цариброд се проведе научна конференция “Култура и литература на етническите българи в Сърбия    -    ВИДЕО: Посланикът Радко Влайков получи плакет на община Цариброд    -    Општина Димитровград расписала конкурс за доделу студентских стипендија    -    Усвојена одлука о покретању иницијативе да се Димитровграду промени назив у Цариброд    -    Успешан наступ КУД-а “Цариброд” на “Вурдијади” у Бабушници    -    Дувачки оркестри по трећи пут од Цариброда праве град музике    -    Представљено наслеђе Цариброда у емисији “Шареница”    -   
“Улица старих заната” у центру Димитровграда ДОГАЂАЈИ 23.09.2019

“Улица старих заната” у центру Димитровграда

Спортско-туристички центар “Парк” у оквиру обележавања Дана општине, трећи пут заредом организује “Улицу старих заната”, која се традиционално одржава у Балканској улици у Димитровграду.

“Улица старих заната” је изложбено – продајног карактера. Излагачи, као и претходне две године, промовишу традиционалне вредности, културно наслеђе, старе занате, своје умеће и производе. У оквиру ове манифестације могу се видети и народне рукотворине израђене од различитог материјала.

Димитровграђани и сви који га буду посетили моћи ће да разгледају изложбене штандове до вечерас, до 21:00 час.

Извор: Портал ФАР

 

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top