Старо жељушко гробље и црква Ђурђиц, ново излетиште и верско средиште за Цариброђане    -    “Дани Царибродске шушенице” 16. и 17. новембра у Димитровграду    -    Асфалтирањем главне улице у Гојин Долу завршава се грађевинска сезона    -    В Цариброд се проведе научна конференция “Култура и литература на етническите българи в Сърбия    -    ВИДЕО: Посланикът Радко Влайков получи плакет на община Цариброд    -    Општина Димитровград расписала конкурс за доделу студентских стипендија    -    Усвојена одлука о покретању иницијативе да се Димитровграду промени назив у Цариброд    -    Успешан наступ КУД-а “Цариброд” на “Вурдијади” у Бабушници    -    Дувачки оркестри по трећи пут од Цариброда праве град музике    -    Представљено наслеђе Цариброда у емисији “Шареница”    -   
Још један инвеститор у радној зони Белеш – бугарска фирма “Antony Design” ДОГАЂАЈИ 16.09.2019

Још један инвеститор у радној зони Белеш – бугарска фирма “Antony Design”

У општини Димитровград потписан је уговор између председника општине Владице Димитрова и бугарског инвеститора Антона Петрова о продаји последње слободне парцеле у Радној зони Белеш.

У изјави за медије Димитров је нагласио да су продате све парцеле у овој зони, које су биле инфраструктурно уређене за будуће инвеститоре. Он очекује да ускоро крене са радом прва фабрика и да у години која долази и остале парцеле добију своје производне погоне.

Бугарски инвеститор Антон Петров, који се бави производњом намештаја, рекао је да су већ имали испоруке у Србији и нада се да ће сада развити и велику фабрику као што је то урађено у Бугарској.

Састанку у Димитровграду присуствовли су и Зоран Петровић, помоћник директора Слободне зоне Пирот са сарадницима и представници фирми које ће ускоро отворити своје погоне у радној зони Белеш.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top