Наредбa општинског штаба за ванредне ситуације    -    З А К Љ У Ч А К    -    ОБАВЕШТЕЊЕ - УВИД ДЕЛА ЈЕДИНСТВЕНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА ЗА ПОДРУЧЈЕ ОПШТИНЕ ДИМИТРОВГРАД    -    НАРЕДБА И ОДЛУКА    -    НАРЕДБА    -    СЪОБЩЕНИЕ    -    НАРЕДБЕ    -    XXXVII седницa Скупштине општине Димитровград    -    Пријава детета у предшколску установу електронским путем    -    Општина Димитровград и Фондација "Замисли живот" отворили су рачун за прикупљање средстава    -   
Још један инвеститор у радној зони Белеш – бугарска фирма “Antony Design” ДОГАЂАЈИ 16.09.2019

Још један инвеститор у радној зони Белеш – бугарска фирма “Antony Design”

У општини Димитровград потписан је уговор између председника општине Владице Димитрова и бугарског инвеститора Антона Петрова о продаји последње слободне парцеле у Радној зони Белеш.

У изјави за медије Димитров је нагласио да су продате све парцеле у овој зони, које су биле инфраструктурно уређене за будуће инвеститоре. Он очекује да ускоро крене са радом прва фабрика и да у години која долази и остале парцеле добију своје производне погоне.

Бугарски инвеститор Антон Петров, који се бави производњом намештаја, рекао је да су већ имали испоруке у Србији и нада се да ће сада развити и велику фабрику као што је то урађено у Бугарској.

Састанку у Димитровграду присуствовли су и Зоран Петровић, помоћник директора Слободне зоне Пирот са сарадницима и представници фирми које ће ускоро отворити своје погоне у радној зони Белеш.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top