Први овогодишњи ребаланс буџета на седнци СО Димитровград у петак    -    АЛЕКСАНДРА ПРВА ДО ЧАСНОГ КРСТА    -    ВЛАДИЦА ДИМИТРОВ - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА    -    Димитровградским малишанима додељени новогодишњи пакетићи    -    Још једна годишња изложба Удружења ликовних стваралаца “Димитровград”    -    У хуманитарном перформансу “Наша крила” прикупљено око 48 хиљада динара    -    У петак додела новогодишњих пакетића за децу која не похађају предшколску установу    -    Дејан Милев – За медије у 2020. години 12,5 милиона динара    -    Потписани уговори о додели подстицајних средстава пољопривредним произвођачима    -    Срећни Новогодишњи и Божићни празници    -   
Димитров и Цоневић обишли градилишта на територији општине Димитровград ДОГАЂАЈИ 23.08.2019

Димитров и Цоневић обишли градилишта на територији општине Димитровград

Председник општине Димитровград Владица Димитров и његов помоћник задужен за комуналну делатност и путну инфраструктуру Жан Цоневић, обишли су данас неколико градилишта на територији општине Димитровград.

Они су посетили радове на реконструкцији фоајеа Дома културе, централног градског трга, скупштинске сале и трибина са пратећим просторијама у Спортском центру Парк. Челни људи Димитровграда обишли су и простор намењен за изградњу шеталишта за псе, као и улицу Сутјеска где би ускоро требало да започне трећа фаза асфалтирања и насеље Гојин Дол где се тренутно ради друга фаза на изградњи нове водоводне мреже у дужини од 400 метара.

Димитров је у обраћању медијима рекао да је свакодневно на терену и додао да је задовољан динамиком и начином на који се радови изводе. Он је изразио уверење да ће до Дана општине, Димитровград имати потпуно преуређене и функционалне објекте.

Извор: Портал ФАР


Димитров и Цоневич обиколиха няколко строителни обекти на територията на община Цариброд.

Кметът на община Цариброд Владица Димитров и помощник-кметът, отговорен за комунални дейности и пътна инфраструктура Жан Цоневич, обиколиха днес няколко строителни обекти на територията на община Цариброд.

Те посетиха работата по реконструкция на фоайето на Дома на културата, централния градски площад, залата на Общинския съвет и трибуната с придружаващите помещения в Спортен център Парк. Ръководителите на Цариброд обиколиха и мястото предназначено за строителство на алея за кучета, както и улица Сутйеска, където скоро трябва да започне третата фаза на асфалтиране и селище Гоин Дол, където в момента се работи по втората фаза на строителство на нова водопроводна мрежа на дължина от 400 метра.

В обръщението си до медиите Димитров заяви, че е на терена всеки ден и е доволен с динамиката и начина по който се извършват дейностите. Той каза, че вярва, че до Деня на общината Цариброд ще има напълно преустроени функционални обекти.

Източник: Портал ФАР

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top