Још један инвеститор у радној зони Белеш – бугарска фирма “Antony Design”    -    Дан општине Димитровград - најава    -    Димитровград део “Септембарских укуса” у Белом двору    -    У Поганову отворена ликовна колонија “Погановски манастир 2019”    -    КУД “Цариброд” отворио Међународни фестивал “Силесиа” у Пољској    -    Конференција за новинаре председника општине Димитровград    -    Димитров и Цоневић обишли градилишта на територији општине Димитровград    -    Општина Димитрвград одредила простор за шетњу паса    -    Отпочело асфалтирање деонице регионалног пута    -    Лепа Брена у Димитровграду!    -   
Општина Димитрвград одредила простор за шетњу паса ДОГАЂАЈИ 23.08.2019

Општина Димитрвград одредила простор за шетњу паса

Желећи да удовољи све чешћим захтевима власника паса у Димитровграду, који се жале да немају где да шетају своје кућне љубимце и да се на просторима у граду појављују чак и отровни мамци од којих пси умиру, општина Димитровград одредила је простор за ту намену.

Реч је о површини од 500 квадратних метара, непосредно поред градске пијаце. Простор за шетњу паса ће на основу одлуке Општинског већа уредити Јавно предузеће „Комуналац“ и на њему ће ускоро бити могућа шетња кућних љубимаца на безбедан начин.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top