Први овогодишњи ребаланс буџета на седнци СО Димитровград у петак    -    АЛЕКСАНДРА ПРВА ДО ЧАСНОГ КРСТА    -    ВЛАДИЦА ДИМИТРОВ - НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА    -    Димитровградским малишанима додељени новогодишњи пакетићи    -    Још једна годишња изложба Удружења ликовних стваралаца “Димитровград”    -    У хуманитарном перформансу “Наша крила” прикупљено око 48 хиљада динара    -    У петак додела новогодишњих пакетића за децу која не похађају предшколску установу    -    Дејан Милев – За медије у 2020. години 12,5 милиона динара    -    Потписани уговори о додели подстицајних средстава пољопривредним произвођачима    -    Срећни Новогодишњи и Божићни празници    -   
Општина Димитрвград одредила простор за шетњу паса ДОГАЂАЈИ 23.08.2019

Општина Димитрвград одредила простор за шетњу паса

Желећи да удовољи све чешћим захтевима власника паса у Димитровграду, који се жале да немају где да шетају своје кућне љубимце и да се на просторима у граду појављују чак и отровни мамци од којих пси умиру, општина Димитровград одредила је простор за ту намену.

Реч је о површини од 500 квадратних метара, непосредно поред градске пијаце. Простор за шетњу паса ће на основу одлуке Општинског већа уредити Јавно предузеће „Комуналац“ и на њему ће ускоро бити могућа шетња кућних љубимаца на безбедан начин.

close

Притисните "ЕНТЕР" за претрагу или "ЕСЦ" да бисте затворили прозор.

top