Promovišemo filantropiju i zajedničku borbu za povećanje nataliteta

Dragi prijatelji,
Ove godine još jači krećemo sa promocijom zajedničkog delovanja. U tom kontekstu zajedno sa prijateljicama iz Patronažne službe Doma zdravlja Dimitrovgrad ponovo promovišemo filantropiju i zajedničku borbu za povećanje nataliteta.


Akcija „Da nas bude više“ menja koncept kako bi napravila još bolje rezultate. Pozivamo Vas da zajedno skupimo hiljadu lajka kako bi što više promovisali filantropiju, zajedništvo i socijalno odgovoran rad svih nas! Ovogodišnja akcija „Zajedno“ ima za cilj promociju zajedničkog delovanja svih subjekata koji čine naše društvo. Samim tim važno je da zajedničkim delovanjem uspostavimo nove pristupe u radu kada je humanost u pitanju.
Ovom prilikom iskazujemo posebnu zahvalnost Hotelu „Happy” i Saks Balkan koji će izdvojiti 1000 eura kako bi podržali Programe Fondacije Zamisli život. 


Opština Dimitrovgrad, Dom zdravlja i Fondacija Zamisli život Vas pozivaju da uzmete učešće u ovogodišnjoj inicijativi 25-tog januara od 15 časova u Edukativno obrazovnom centru Park i kupovinom Kalendara finansijski podržite humanitarni rad Fondacije Zamisli život.


Mi to možemo ZAJEDNO!
Opština Dimitrovgrad
Dom zdravlja Dimitrovgrad
Fondacija Zamisli život